Czołem wszystkim i witam w moim pierwszym poście tutaj
Mam nadzieję, że kolega się nie obrazi jak się podepnę do jego tematu ze swoim zapytaniem, nie chcę powielać wątków(chyba, że będzie taka potrzeba i wyszukam jakieś inne propozycje to może i założę ;] )
Mam podobny pułap do wydania co tutaj. Z tych propozycji skierowany jestem w stronę Civica VI, choć zobaczyłem tego Rovera 45 i też jest spoko
. Gaz raczej być musi(zakładany samemu albo od razu w kupionym aucie). Z konkretnych sztuk i przykładów to np. takie coś zobaczyłem
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Jak jest ogólnie z korozją w takich "szóstkach"? Bo Hondy ponoć bardzo się z nią lubią ale nawet jeśli to nie ma problemu z eliminowaniem ewentualnych ognisk?
Wracając jeszcze do finansów, ogólnie na całość mam do dyspozycji ok. 10000zł. Czy patrząc na chociażby podany przeze mnie przykład mogę wyrobić się z ubezpieczeniem w tej cenie? Niedługo kończę 20 lat, rodzice niestety nie posiadają prawka ani niczego, mogę jedynie się ubezpieczyć sam, albo ewentualnie z którymś z rodziców tylko nie wiem czy to w tym wypadku cokolwiek da.
Dodam jeszcze, że mieszkam w Warszawie, bo to chyba też robi różnicę jeśli chodzi o cenę OC
Dzięki za odpowiedź z góry i wyrozumiałość jeśli coś nie tak opisałem
Pozdrawiam