Rozstaw dziur pod siedzenia dla pasażerów VW T5

10 Kwi 2023, 18:28

Panowie czy ktoś wie jakie są rozstawy dziur do montażu foteli z tyłu? Potrzebne mi to jest bo bym chciał zamontować jeszcze jeden fotel mam dwa z przodu kierowca i z boku pasażer czyli standard i do tego jeden fotel z tyłu za pasażerem. Na podłodze niestety nie mogę znaleźć żadnych otworów ponieważ te auto było w straży pożarnej i było tylko zamocowane te jedno dodatkowe siedzenie a reszta to były meble potrzebne strażakom oczywiście one zostały zdemontowane ale na podłodze od siedzenie kierowcy do tylnej klapy jest wylana na podłodze specjalna masa przez którą nie widać żadnych dziur do montażu siedzeń i właśnie dlatego mi są potrzebne te rozstawy od czego mogę zmierzyć żeby znaleźć te dziury dodam że auto jest zarejestrowane na 8 osób
Bumm27
Obserwowany

• 11 Kwi 2023, 07:51

A masz już ten fotel? Tu sam rozstaw raczej nie pomoże bo jeszcze trzeba by było zmierzyć odległość od otworów które już masz i od np. drzwi. Musisz mieć jakieś trzy punkty odniesienia żeby trafić w ten którego szukasz.
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

11 Kwi 2023, 08:17

Z tymi punktami masz rację. Ktoś by musiał zmierzyć u siebie. Dodam że mam krótką wersje t5 i drzwi przesuwane tylko po jednej stronie
    Bumm27
    Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gdzie nie warto tankować LPG? Wysokie ceny Autogazu!
      Miałem okazję w weekend wybrać się w góry a dokładniej w Karkonosze. Podróż oczywiście z Warszawy trasą A2 następnie A1 i S8, a dalej kawałek A4. Ceny w Warszawie LPG były na poziomie 2,10 - 2,18zł. Jednak na ...
      Koncepcyjny uBox - samochód generacji Z
      Toyota i zespół studentów Uniwersytetu Clemson przedstawili uBox, samochód koncepcyjny zaprojektowany z myślą o młodych właścicielach start-upów. Współpraca uczelni z dużym partnerem biznesowym ...