pod "listwą" lewych drzwi widać taka długą rysę. Jak myślicie z doświadczenia, jest to jakiś mały problem czy coś bardziej poważnego (sprzedawca mówi że jest to tylko zarysowanie tzn nie był "puknięty"). Samochód do opel vectra kombi c i rozważam zakup, dlatego mam pytanie czy wystarczy podjechać do lakiernika, czy będzie trzeba wymieniać drzwi (wiem że jakość słaba, ale może ktoś na pierwszy rzut oka będzie wiedział).
Mnie się wydaje, że tam jest jednak szpachla. Ale mogę się mylić, bo zdjęcie nie najlepsze. Zapodaj zdjęcie samych tych drzwi albo tego uszkodzenia. Możesz ewentualnie poprosić jakiegoś znajomego mechanika/lakiernika żeby z tobą podjechał i ocenił fachowym okiem na miejscu.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Zdjęcie jest mało dokładne , ale na pierwszy rzut oka drzwi są mocno przytarte łącznie z uszkodzeniem listwy. Oczywiście: blacharz-lakiernik wyprostuje co się da ( w miarę swoich zdolności manualnych ) nałoży szpachlę ( mniej lub więcej ) , wygładzi i polakieruje. Żeby była igiełka to jednak wymiana drzwi . Tutaj może być problem . Aby koszty nie były zbyt wysokie trzeba kupić : idealną : używkę i idealnie dobrać kolor , odcień lakieru . Inaczej cieniowanie elementów sąsiednich.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Rajdowy hat-trick Toyoty 25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.