witam, dzisiaj w wyniku nierozważnej jazdy stałem sie nabywcą ładnej ryski, około 5 cm dlugości. na jakies 1-2 cm rysa głęboka do blachy. nie przeszkadza mi sama rysa bo jest w malo widocznym miejscu ale boje sie korozji.
tu moje pytanie - jak najtaniej to zabezpieczyc? moge to potraktować bezpośrednio lakierem bezbarwnym czy musze sie bawić w szorowanie, pastowanie, podkładanie i dopiero lakierowanie?
zajedz do mieszalni lakierow i tam dadza ci baze z twojego auta takie cos jak lakier do paznokci z pedzelkiem i jezeli dlugo juz z tym nie jezdzisz zamaluj tym i ci nie zgnije napewno
Masz zwierzaka? Pamiętaj o zasadach bezpiecznej podróży! Co drugi Polak jest posiadaczem zwierzęcia domowego - wynika z badań Kantar Public. Eksperci przyznają, że podróżowanie z nimi jest coraz popularniejsze. Swojego pupila na urlop zabiera nawet 2/3 Polaków. Dbając ...
Audi Urban Future - wizja miejskiej mobilności w przyszłości Centralnym punktem wielu projektów, w których uczestniczy Audi jest kwestia dalszego rozwoju światowych metropolii. Odpowiedź projektantów Audi w tej kwestii, to innowacyjne pojazdy i nowe pomysły. Równocześnie, ...
Kreda/pisak działa tylko a drobne zarysowania, a tu jest rysa aż do blachy więc na pisak szkoda PLN i czasu bo efekt będzie zerowy, jedynie może oszczędzi przed rdzą, ale zarysowanie jest głębokie i może nie zdać egzaminu
Jakie macie doświadczenia z kredkami do lakieru? Mam na swoim mitsubishi kilka drobnych punktowatych ubytków lakieru i zastanawiam się jak je usunąć, ale tak żeby śladów majstrowania też nie było. Kredka wystarczy? Np Fix it pro?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.