Witam, pojawiło mi się coś takiego na szybie i cały czas się powiększa. Coś da się z tym jeszcze zrobić? Szyba jest z sensorem i samo ściemniającym lusterkiem więc wymiana może byś kosztowna. Co radzicie?
Pęknięcie jest za duże by naprawiać. Tylko wymiana. Przy spotkaniu z policją napewno zabrany DR, a OBT też napewno przejdzie. co gorsza, to pęknięcie będzie się powiększać i to w dośc dużym tempie. Nawet jak auto będzie stało.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Wyciągarka w pick-upie. Gadżet czy konieczność? Czy pickup 4x4 jest dobrym wyborem do jazdy w terenie? W czasie, kiedy z rynku stopniowo znikają kolejne klasyczne terenówki i w sprzedaży pozostaje już niewiele modeli w rodzaju legendarnej Toyoty Land Cruiser, coraz ...
Bezpieczeństwo pieszego na drodze Według statystyk, w 2012 roku doszło do 10 309 wypadków z udziałem pieszych, w wypadkach tych zginęło 1 167 osób, a rannych zostało 9 945 osób. Wypadki z udziałem pieszych stanowią prawie 33% wszystkich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.