REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Chyba nie muszę Ci mówić co to jest reklamacja na usługę naprawy . Nie może być tak że zgłoszona usterka , naprawa , zapłata a tu d....a . Tym bardziej że to ASO. Zabierasz faktury jedziesz do nich i twardo wymagasz rozwiązania problemu . Tylko że tutaj żądał bym bezpłatnej naprawy . Ty już poniosłeś koszty które nie przyniosły efektu . Twardo nie takie ble ..ble z Twojej strony że niby co robić , do kogo jechać .Krysquad napisał(a): oddałem go do servisu renault po tygodniu czasu był do odebrania, wymienili jakąś płytkę za którą zapłaciłem 2500 zł pojeździłem tydzień i znów to samo ponownie oddałem go do innego autoryzowanego serwisu renault wymienili pedał gazu który kosztował 1600 po kilku dniach znów ta sama akcja ryzyko awarii silnika
bonifacy napisał(a):Chyba nie muszę Ci mówić co to jest reklamacja na usługę naprawy . Nie może być tak że zgłoszona usterka , naprawa , zapłata a tu d....a . Tym bardziej że to ASO. Zabierasz faktury jedziesz do nich i twardo wymagasz rozwiązania problemu . Tylko że tutaj żądał bym bezpłatnej naprawy . Ty już poniosłeś koszty które nie przyniosły efektu . Twardo nie takie ble ..ble z Twojej strony że niby co robić , do kogo jechać .