Na garbusku tak,na Mercedesie klasy A też fajnie by sie prezentowały,no i może na Matizie,ponieważ mają okrągłe reflektory i efekt rzęs jest widoczny. Jak dla mnie bardzo przyjemny tuning zewnętrzny,,można spróbowac:)
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
BMW 325iX (1987-1990) - samochód elektryczny Projekt badawczy "Samochód elektryczny z wysokoenergetycznym akumulatorem " po raz pierwszy zapoczątkowany w 1981 roku doprowadził ostatecznie w 1987 roku do przekształcenia ośmiu modeli BMW 325iX z napędem na cztery ...
Przyjmie się jedynie u niektórych,przeważnie tych co chcą się wyróżniać w jakiś sposób. Druga sprawa,że tylko w modelu typu "garbusek" najlepiej widać właśnie takie rzęsy.
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
Raczej kicz niż ozdoba. Bardziej podobają mi się biało-czerwone osłonki na lusterka i inne gadżety z ofert moto tylko tylko teraz już po ptakach. Ale w chwili kulminacyjnej więcej flag było na samochodach i budynkach, niż w wszystkie święta narodowe razem wzięte po 89 roku
Nooo, nie musi się wszystko wszystkim podobać - masz prawo do swojego zdania .. Osłonki na lusterka mi np. nie przeszkadzają, ale założone do góry nogami nie świadczą dobrze o montażyście .. Prawda ??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.