Saab 9-3 II sport turbo 210km

19 Wrz 2014, 18:44

Witam wszystkich serdecznie.

Jak w temacie zastanawiam się nad kupnem Saab 9-3 problem jest taki, że nie mam bladego pojęcia na temat motoryzacji :( przepraszam jeśli kogoś tym uraziłem. Moim priorytetem w aucie jest nie zawodność tak aby nie trzeba było wiele majstrować oraz inwestować. Dokładnie jestem zainteresowany tym modelem:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Byłem już oglądać te cacko jak na pierwsze wrażenie wydaje się wszystko cudownie jak to w komisach bywa... auto czysto zapala bez problemowo, silnik pracuje równo, nic nie puka, zawieszenie bardzo ciche i wybiera wszystkie nierówności, stan wizualny silnika ciężko ocenić bo wszystko wyczyszczone, wnętrze przecudowne jak na zdjęciach nie ma się do czego przyczepić, stan zewnętrzny także w bardzo dobrym stanie. Jedno co mnie zastanowiło to sprzęgło strasznie miękkie wręcz wpadające.

Prosił bym o jakieś opinie i coś od siebie odnośnie tego autka czy warte uwagi czy lepiej sobie odpuścić.

Dziękuję z góry i pozdrawiam ;)
jacekkk90
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 08 1990
Auto: NIe mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jesienne podróże - kilka dobrych rad
    Powoli kończy się lato, a przed nami złota, polska jesień. Pora roku, która swoją zmiennością może zaskoczyć nawet najbardziej doświadczonych kierowców, bo mało kto dostrzega zagrożenia, jakie ze sobą niesie. ...