Saab 93 warto????????

22 Cze 2014, 11:54

Witam Panowie mam pytanie ,czy ktos sie moze wypowiedziec na temat autka saab93 benzyna 2009r. Dziwi mnie troche cena ogolnie za saaba nie jest jakas taka wygorowana jak na szweda.??? :bored:
Bartoszsz100
Nowicjusz

Auto: mercedes benz

22 Cze 2014, 13:05

Ja jeżdżę akurat dieslem 1.9 120km ,a mój syn benzynką , autko super niedrogie w eksploatacji , dużo części to vectra c . Żadnych problemów w czasie półtora rocznej eksploatacji , bardzo dobrze się prowadzi jest ciche i wygodne. Jak potrzebujesz więcej informacji to zapraszam na saabklub.pl .Pozdrawiam.
jarasgd
Początkujący

Prawo jazdy: 19 09 1978
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: saab 9-3
Silnik: 1.9 tid
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

22 Cze 2014, 13:12

Według DEKRY najmniej awaryjne auto w klasie,poza tym znajduje się w szeregu najbezpieczniejszych aut na świecie,ma wiele wspólnego z Oplem VECTRA,która jak wiadomo jest udanym autem,ja bym się nie zastanawiał,zwłaszcza,że trudno o ładniejsze auto od tego SAAB-a.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

22 Cze 2014, 15:16

Ja tylko potwierdzę zdanie kolegów, auto jest bardzo bezpieczne i trwałe, można przyczepić się nieco do jakości wykonania wnętrza, ale to wszystko. Może pokaż nam link do ogłoszenia, to ocenimy, czy cena jest odpowiednia :ok:
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

22 Cze 2014, 15:35

[link do oferty na Allegro wygasł].
Bartoszsz100
Nowicjusz

Auto: mercedes benz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sprawdź swoje punkty karne online
    Ministerstwo Cyfryzacji w ramach systemu Centralnej Ewidencji Pojazdów i Kierowców udostępniło nową, wygodniejszą metodę sprawdzenia punktów karnych jakie mamy na swoim koncie za wykroczenia w ruchu drogowym. ...