Saab, volvo, dodge ... rodzinne auto do 42 000

24 Lip 2010, 20:55

JerzyB333, bo on się zna tylko na najnowszych furach :mrgreen:
Najgorsze jest, że w innych tematach wypisuje bzdury i wprowadza ludzi w błąd :neutral:
Klakier
Początkujący

Miejscowość: Płock

24 Lip 2010, 21:49

Klakier napisał(a):JerzyB333, bo on się zna tylko na najnowszych furach :mrgreen:
Najgorsze jest, że w innych tematach wypisuje bzdury i wprowadza ludzi w błąd :neutral:

Dlatego powinna byc weryfikacja jak na allegro, inaczej forum mija sie z celem. W zamian? Hmm powiedzmy jakies rabaty(chociazby 5-10%) w sklepach internetowych wspolpracujacych z forum z akcesoriami, kosmetykami do samochodow itp. poziom forum wzrasta, ludzie moga sie czegos dowiedziec :wink:
Co do tematu: dokladnie 31 sierpnia biore nowa mazde 6 w leasing dla siebie wiec moja dotychczasowa madzie 6 z 2007 roku sprzedaje(naprawde ideal- auto prywatne, maly przebieg). do autorki tematu: mozesz dozbierac 3 tys. i sprzedana :smile: (w Polsce trafienie zadbanej 6tki w tej cenie graniczy z cudem). Tyle ze tak jak mowie do odbioru najwczesniej 27 sierpnia :cool:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

24 Lip 2010, 21:57

Dokładnie. Ludzie myślący jak Ty powinni być administratorem. Takie forum ma pomagać ludziom w wyborze tak ważnej i często bardzo drogiej rzeczy jak samochód, a nie wprowadzać w błąd wypisywanymi głupotami.

Także koleżanka która szuka samochodu ma do trafienia okazję :smile:

Jerzy a jak z filtrem cząstek stałych w tej Madzi? Nie ma żadnych problemów z nim?
Klakier
Początkujący

24 Lip 2010, 22:11

Klakier napisał(a):Dokładnie. Ludzie myślący jak Ty powinni być administratorem. Takie forum ma pomagać ludziom w wyborze tak ważnej i często bardzo drogiej rzeczy jak samochód, a nie wprowadzać w błąd wypisywanymi głupotami.

Także koleżanka która szuka samochodu ma do trafienia okazję :smile:

Jerzy a jak z filtrem cząstek stałych w tej Madzi? Nie ma żadnych problemów z nim?

kompletnie nic :wink: tyle ze mam przebieg 84 tys. km(przy sprzedazy bedzie mialo 88-wybieram sie nim na wakacje) i auto jest jescze na gwarancji. Jak sie dba to sie ma(serwis tylko ASO, paliwo V-power/bp ultimate). Gdyby nie to ze potrzebuje odliczyc troche vatu smigalbym 6tka dalej ale skoro mozna wozic sie nowszym modelem? Nie mowie nie :cool:
Jedyna usterka/wada modelu(jezdzilem podobnymi- to samo) to halasujace(dziwnie pracujace, nie wiem jak to nazwac :razz: ) na zimnym sprzeglo/skrzynia biegow(chyba kwestia materialu z jakiego zrobili sprzeglo/na pewno nie kolo 2M) ale mozna sie przywyczaic(wszystko sprawdzone przez rzeczoznawce i ASO Mazdy w Czestochowie i Dabr. Gorn).
JerzyB333
Stały forumowicz

24 Lip 2010, 22:27

Ten post nie był mój tylko mojego brata.. ;/ najmądrzejsi się znaleźli...
Klakier a co takiego powiedziałem żeby wprowadzić kogoś w błąd?
A ty taki zajebisty jesteś? Zarozumiałość w Tobie przemawia!

[ Dodano: 24 Lipiec 2010, 22:29 ]
JerzyB333 napisał(a):wlasciciel gtr ktory 2 lata temu bujal sie malczanem :lol: :lol: :lol:

owszem mam GT-R ale to nie o to tu chodzi! Gibuś nie był mój tylko mojego brata ciotecznego który mieszka ode mnie 400km i pytał się przez telefon, jak naprawić a ja nie byłem mu w stanie tego przekazać. Więc powiedziałem że ludzie z tego forum mu pomogą i dałem mu dane od kąta i napisał post!
rycho13
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
Auto: Honda Prelude

25 Lip 2010, 03:33

rycho13 napisał(a):dane od kąta

Najpierw naucz się ortografii.

Nie bd Ci mówił co takiego powiedziałeś. Jak bd miał trochę więcej wiedzy to sam zrozumiesz.

Nie zrzucaj winy na brata. Kolejna historyjka zapewne. Równie dobrze mogłeś bratu na gg wytłumaczyć czy skype skoro ma internet.
Klakier
Początkujący

25 Lip 2010, 11:53

Nie będę kontynuował tej beznadziejnej rozmowy... szkoda czasu...
rycho13
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
Auto: Honda Prelude

26 Lip 2010, 08:45

tak, tak jestem kobietą - nick trochę mylący :)
pięknie dziękuję za wszystkie podpowiedzi
wiem, że ostateczny wybór zależy od wielu czynników - "na sucho" mogę typować jakieś modele, a w końcu wybiorę zupełnie coś innego (bo dobry stan, marka....). Mimo wszystko wolę być przygotowana i posiadać jakiś zasób wiedzy.
Z tym saabem to .... chciałabym i boję się.
A4 bardzo kusi, ale czy z powodu sporej "chodliwości" nie będzie problemu z kupnem auta w dobrym stanie. Podobno są częściej przekręcane ... itd itp
Ponieważ nie szukam poki co niczego w Polsce tylko czekam na propozycje z Niemiec - zobaczę co los mi podrzuci
Cały czas proszę o podpowiedzi i dziękuje za dotychczasowe :)
szymlit
szymlit
Nowicjusz

Miejscowość: Świdnica

26 Lip 2010, 13:03

szymlit napisał(a):tak, tak jestem kobietą - nick trochę mylący :)
pięknie dziękuję za wszystkie podpowiedzi
wiem, że ostateczny wybór zależy od wielu czynników - "na sucho" mogę typować jakieś modele, a w końcu wybiorę zupełnie coś innego (bo dobry stan, marka....). Mimo wszystko wolę być przygotowana i posiadać jakiś zasób wiedzy.
Z tym saabem to .... chciałabym i boję się.
A4 bardzo kusi, ale czy z powodu sporej "chodliwości" nie będzie problemu z kupnem auta w dobrym stanie. Podobno są częściej przekręcane ... itd itp
Ponieważ nie szukam poki co niczego w Polsce tylko czekam na propozycje z Niemiec - zobaczę co los mi podrzuci
Cały czas proszę o podpowiedzi i dziękuje za dotychczasowe :)

A moja Madzia Cie interesuje? Jak cos to pisz pw. Z niemiec ja sprowadzilem dla siebie pare miesiecy temu wiec jezeli dla Ciebie to plus :lol:
Ja tez chcialem kupic uzywane auto w Polsce i jak obejrzalem/przejechalem sie kilkoma 6tkami od handlarzy wcale nie tych najtanszych i teraz jezdze moja- czuc roznice(oni mieli licznikowe przebiegi 160t km-wszytskie, moja w momencie zakupu zaledwie 70 tys(obecnie 84- swiezo po przegladzie po 80tys(czerwiec).
mazda ma zreszta calkiem fajna baze danych w europie- wiec jak ktos kombinuje z ksiazka serwisowa to wiadomo :cool:
JerzyB333
Stały forumowicz