Samochód 25 max 30 tysięcy

30 Lip 2017, 22:35

Witam. Chciałbym się powoli pożegnać się już ze swoim pierwszym autem i kupić coś nowszego. A więc tak jak w tytule miło byłoby gdyby auto kosztowało około 20-25 tys, chociaż jestem skłonny wydać w razie czegoś trochę więcej w granicach 30. Poszukuję auta typu sedan, hatchback. Diesel odpada, Interesuje mnie auto z założoną instalacja LPG, bądź sama benzyna z takim silnikiem, abym mógł go dopiero założyć i było to opłacalne. Moc około 120-140km. Nie pokonuję dużo kilometrów - są to głównie dojazdy do pobliskich miejscowości, jazda po mieście i kilka dalszych wypadów w roku. Z tego co przeglądałem sobie póki co na spokojnie zainteresowały mnie m.in. focusy, insignie, citroeny c5, mondeo mk4. Liczę na jakieś porady w którą stronę warto pójść...a może inne propozycje?
opeoczek
Nowicjusz

Auto: Renault Scenic

31 Lip 2017, 08:52

Jak Twoje wymagania odnośnie przestrzeni podróżnej i bagażowej? Między Focusem a Mondeo czy C5 jest przepaść jeśli chodzi o miejsce w środku.
hondziarz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 8
Auto: honda

31 Lip 2017, 10:31

Jezeli chodzi o bagaze - czesto 2, 3 torby (wielkosci sportowej). Czasami jakies zakupy...nic specjalnego. Nie chcialbym bardzo sie "kisic" w samochodzie, w miare wygodne podrozowanie chociazby przy wiekszej ilosci pasazerow.
opeoczek
Nowicjusz

Auto: Renault Scenic
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...