Jeśli chodzi o te Polo to mam nadzieję, że ogłoszenie po prostu pisała jakaś starsza osoba, bo samochód wygląda przyzwoicie.
Na jednej z facebookowych grup dorwalem dwie oferty:
1) Astra 1998 1.4 16v, nie widać rdzy, auto w holenderskim gazie i tu pytanie czy ktoś w ogóle będzie się na tym znać?
Wiadomość od Pani, która to wstawila:
"opel astra 1.4 kat 98rocznikgaz lpg licznika dzisiaj panu nie podam bo nie pamietam . automat dosc zadbane wygodne fajnie ie jezdzilo lecz od pol roku stoi na parkingu bo nie potrzebowalismy drugiego autka i mi teraz zawadza dawno nie jedzilam nim gdyz mi przerywa z gazu na paliwo i z paliwa na gaz . auto kupilismy za 3900 jedzialismy nim moze z 2 miesiace . brak oplat i przegladu . szczerze nie znam sie na tym co w nim tzreba zrobic by bylo dobrze mysle ze jakas dobra regulacja . pisze jak jest szczerze"
"rdzy nie zauwazylam dlatego tez kupilismy wgniatki hmm moze jakies 1 male ale tez sobie nie przypominam"
"autem naptrawde fajnie sie jezdzilo skrzynia bez zrzutow dziala tyle ze by musiala odwiedzic mechanika zeby stwierdzic co z nim nie tak"
Czyli auto z holenderskim gazem, gaz zacina. Co to mogłoby być?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
2) Chevrolet Aveo 1.2 2004 benz
"2004 rok
1.2 benzyna
175000 przebiegu
Nowe OC na rok
Przegląd do końca roku
Do poprawek lakierniczych, Mechanicznie to w którymś kole końcówke słychać na nierównościach a z tych lakierniczych to potrzeba mu dobrej polerki bo były robione wyprawki sprayem. Mi się szczerze nie chce w to bawić bo stoi nie używany ten samochód"