Samochód dla 19latka

23 Paź 2017, 17:28

Witam chce kupić samochód, jestem tuż po zdaniu prawa jazdy, do szkoły, zeby gdzieś pojechać z dziewczyną z kumplami, i niedługo do pracy ;) mam dwa auta na oku:
BMW [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Jeździłem, bardzo fajna, z zewnątrz jak i wewnątrz bardzo mi się podoba ;) Tylko nie wiem czy te 118km jest wystarczające by się poprostu nie czołgać :D
Albo myślę tez o jakiejś AUDI A3, ale aktualnie nie mam linka do tej której chciałem sprawdzić :/
darekstrzalka
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 10 1998
Auto: AUDI A3

23 Paź 2017, 17:41

Jak już brać to 320, bo pali tyle samo a jedzie i brzmi o wiele lepiej.

A3 z 1.8 możesz szukać.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

23 Paź 2017, 18:13

Świeżo zdał prawo jazdy i od razu BMW, żeby laskę wozić i nie wie czy 118KM to nie za mało - prosty przepis na... drzewo tym bardziej, że zima idzie.

Ogarnij najpierw sobie do 100KM, bo nie potrafisz jeździć jeszcze. Wiem, że każdy chce zaczynać od wysokiego "C" ale lepiej nabrać pokory na drodze w jakimś Golfie czy własnie A3. Ponadto ubezpieczenie tańsze, naprawy również.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Wyjazd na wakacje samochodem – o czym pamiętać?
    Długo wyczekiwany po okresie kwarantanny czas wakacyjnych wyjazdów w końcu nadszedł. Z uwagi na bezpieczeństwo, o wiele więcej Polaków w tym roku zdecyduje się na podróże krajowe, by zobaczyć lokalne ...