Samochód dla 20 latka do 10 000

10 Cze 2014, 22:17

tylko czy warto, jesli takie mondeo za pare lat w ladnym stanie bedzie tylko od pasjonatow? co z tego ze mozna kupic w ladnym stanie, jak kontrolnie co jakis czas trzeba sprawdzac blache, jak auto trafi do kogos kto nie dba, to potem widac po polskich drogach co jezdzi.. za dyche troche szkoda kupowac tak leciwe konstrukcyjnie auto, jesli nie jest sie fanem marki, ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi sie ze mna zgadzac. znajoma ma tu.. mk4 chyba, z tych nowych, i od jakiegos czasu ma problem z lpg, faluja obroty na zimnym i przerywa podczas jazdy, u dwoch magikow byla i nie zrobili, ale kocha to auto i jezdzi tak jak jest :D
dominik89
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Liverpool
Auto: bmw
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

11 Cze 2014, 14:29

Tak poza innymi argumentami to ten mondeo mi się nie podoba ;D

A co powiecie na jakieś małe coupe z taką cenę? wiadomo że to coś starszego będzie, tam kolega proponował Celice ale nie wiem o jaką mu chodziło, ta z XXI wieku jest droga a starsza wygląda paskudnie
Nie jestem ekspertem, jeśli powiem coś źle nie denerwujcię się.
patroy
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Władysławowo

11 Cze 2014, 14:43

dominik89 napisał(a): za dyche troche szkoda kupowac tak leciwe konstrukcyjnie auto
Czemu niby? A Passata to nie szkoda? Jest starszy i droższy..
dominik89 napisał(a):mk4 chyba, z tych nowych, i od jakiegos czasu ma problem z lpg, faluja obroty na zimnym i przerywa podczas jazdy, u dwoch magikow byla i nie zrobili, ale kocha to auto i jezdzi tak jak jest
Bo jak Ford z LPG to 2.5 V6 :wink:
patroy napisał(a):A co powiecie na jakieś małe coupe z taką cenę
Paseo, Megane Coupe, Bertone, Cougar, może 406 coupe
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

11 Cze 2014, 15:58

za 10 koła to astre kup
Adamautko
Początkujący