Martoro napisał(a):Czy civic jest mały i ciasny... Można by długo dyskutować, ale na pewno nie jest mniejszy od wymienionego przez Ciebie swifta.
Jeśli chodzi o sedana, to zgoda
![Wink ;)]()
Pawlo napisał(a):kolega pisał, zeby mu nie proponowac audi b4 i passata b4 w dieslu!
za ta kase to te tdi beda mialy juz 500k km na szafie
![Smile :)]()
Tzn. hmm, trochę źle się tam wyraziłem, po prostu wiem ile ludzie wołają za zadbane Passaty B4 w dieslu, tak samo jeśli chodzi o Audi, z tych "wyższych" roczników (>1994). I pomyślałem, że za tą cenę, lepiej będzie znaleźć wychuchanego B3, niż B4 "po okazyjnej cenie". No ale mogę się mylić
Znalazłem jeszcze jednego Passata, z mojego miasta:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Trochę się obawiam, że wszystko co piękne, może pozostać tylko na zdjęciach. No ale, póki człowiek nie zobaczy na własne o czy i nie posprawdza, to się nie przekona.
A może ktoś wie coś na temat Mondeo MK1 / MK2 ?? Obiło mi się o uszy, że ludzie raczej nie polecają diesla. Sprawdzałem ceny MK1 z silnikiem benzynowym (albo + gaz) i do 8000zł można dostać fajnie wyposażony egzemplarz i w bardzo dobrym stanie.
Na innym forum polecali jeszcze Skodę Felicie 1.6, tylko nie wiem jak wytrzymałe są blachy w tym modelu.
PS. Aktualizując wymagania - nadwozie kombi
w ostateczności też będzie OK. Ale 2/3 drzwiowe hatchbacki i coupe odpadają.