Samochód dla kobiety do 19 tysięcy. Suzuki Swift czy Grande Punto?

08 Kwi 2016, 15:02

Witam serdecznie.

Nadszedł ten czas, kiedy żona zapragnęła mieć własny samochód. W oko wpadły jej dwie gabloty. Suzuki Swift IV oraz Fiat Grande Punto. Pojazd będzie głównie użytkowany w mieście oraz czasem posłuży jako środek lokomocji na weekendowy wypad.

Co bardziej polecacie z wersji 5-drzwiowej? Do wydanie mamy ok. 19 tysięcy złotych.

Co sądzicie o tym ogłoszeniu? Czy Swiftem z przebiegiem 170 tysięcy kilometrów warto zawracać sobie głowę?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Tutaj wersje z mniejszym przebiegiem. Co warto pojechać obejrzeć, waszym zdaniem?

[link do oferty na Olx wygasł]

[link do oferty na Olx wygasł]

Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję
Gabriel31
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 03 2001
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Nie mam

09 Kwi 2016, 09:07

Odświeżam temat, gdyby ktoś znalazł chwilę, żeby doradzić. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu.
Gabriel31
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 03 2001
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Retro Motor Show 2022 - najpiękniejsza edycja
    Najpiękniejsza edycja Retro Motor Show za nami! Trzy wyjątkowe dni pod hasłem zabytkowej motoryzacji przyciągnęły na teren Międzynarodowych Targów Poznańskich 29.733 zwiedzających. Rekordowa ekspozycjaNajlepsi z najlepszychWytoczono ...