Mam pytanie jestem osobą niepełnosprawną w trakcie kursu prawa jazdy.Z uwagi na moje schorzenie samochód musi być wyposażony w automatyczną skrzynię biegów oraz hamulec i gaz w specjalnym oprzyrządowaniu . Podczas kursu uczę się a Volkswagenie polo.
Środków ma 12 000 . Interesuje mnie jakich pojazdów z automatyczną skrzynią biegów szukać bo oprzyrządowanie to ja już sobie zamontuję indywidualnie więc interesuje mnie jakie auto wybrać na początek
Ja bym poszukał jakiegoś Golfa lub Audi A3 z automatem. Poniżej masz kilka aut już przystosowanych. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Niebezpiecznie dla pieszych od września Co roku od września rośnie liczba wypadków z udziałem pieszych. Ten niebezpieczny dla niechronionych użytkowników ruchu okres trwa w Polsce aż do stycznia. W 2022 roku najwięcej osób odniosło obrażenia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.