Samochód do 10 000 zł - porada.

26 Maj 2013, 16:32

Witam.
Na wstępie proszę nie piszcie, że jest wiele tematów jak ten.
Chcę zakupić samochód, mój budżet do 10000 zł, w ogóle nie wiem jak wybierać dobre oferty. Nie mam żadnego upatrzonego samochodu. Chciałbym aby ten samochód miał klimę, 5 drzwi najlepiej, w miarę możliwości mało awaryjny, spalanie żeby nie było gigantyczne. Auto musi być w lpg lub dieselu. W miarę możliwości prosiłbym abyście podawali mi konkretne linki do aukcji najlepiej z Zachodniopomorskiego takich aut do jakich warto podjechać i obejrzeć.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Sfdpker
Nowicjusz

Auto: jeszcze nie ma

26 Maj 2013, 17:45

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1995

27 Maj 2013, 20:38

A możesz mi powiedzieć dlaczego akurat rover? Wydaje mi się że to nie jest zbyt powszechna marka w Polsce, więc i części za dużo nie ma w razie awarii.
Sfdpker
Nowicjusz

27 Maj 2013, 22:13

Części nie ma?

[link do oferty na Allegro wygasł]
160 stron. To, co jest na allegro jest i w sklepach motoryzacyjnych. Czas oczekiwania przeważnie do 2 dni roboczych. W dobrych sklepach dzisiaj zamawiasz jutro masz. Nie spotkałem się, aby czegoś nie było.
fredi
Początkujący

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Rover;25,45,75,MG ZT, Acura TL
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna

28 Maj 2013, 07:33

Ja już kiedyś mówiłem że nigdy nie kupie Rovera bo miałem już jednego a tutaj prosze,2tydzień takim jeżdze i jest naprawde ok. Dokładnie coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2003

28 Maj 2013, 12:56

a może Volvo S/V40????
Znajoma ma do sprzedania ładną S40 z wyposażeniem jakiego szukasz.
Więcej info na PW.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Renault ZOE - limitowana seria STAR WARS
    Renault świętuje partnerską współpracę z producentami STAR WARS™ i prezentuje limitowaną serię swojego najbardziej awangardowego samochodu ZOE, który jest liderem wśród samochodów elektrycznych ...

28 Maj 2013, 17:32

Kurcze diesele tylko 2.0 są a nie chce bardzo dużo płacić ubezpieczenia. Może ktoś się orientuje o ile zł więcej jest od 2.0 ? Jak się sprawuje benzynka + lpg?
Sfdpker
Nowicjusz