REKLAMA
- Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Mi się osobiście nie podoba, jak dla mnie w tej cenie można znaleźć "świeższy" samochód. Preferencje już są wybrane w tym linku:
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Jednak ja nie posiadam specjalnie dużej wiedzy motoryzacyjnej i prosiłbym o pomoc w wybraniu odpowiedniego samochodu. Matka ma 35 lat, samochód nie ma być rodzinny, dodatkowo auto nie może być białe ani czerwone Najlepiej żeby części nie były za drogie oraz auto było w pobliżu województwa dolnośląskiego. Co do marki to nie mam jakichś specjalnych życzeń. Wiem że na allegro jest 177 stron aukcji, lecz na pewno macie jakąś listę sprawdzonych wozów Z góry dziękuję za pomoc.
@EDIT
Pofatygowałem się i stworzyłem krótką listę samochodów które przykuły moją uwagę:
Jeśli to możliwe prosiłbym o polecenie jakiegoś samochodu, chodzi mi głównie o wymienione niedawno części, mały koszt eksploatacji itp.