Nie wiem zupełnie jaki samochód wybrać ;] Poszukuje Sedana ewentualnie jakieś kombi do 10 tys. Raczej benzyna ponieważ nie mam w planach jakiś większych tras ;] Wiadomo od czasu do czasu jakiś wypad do większego miasta i tyle ;] Co do spalania to max 9-10l. Myślałem o passacie lub a4, ale może zaproponujecie mi jakąś inną opcje? ;]
roqwor napisał(a):A np jakąś Astrę w tej cenie znalazłaby się? ;]
II generacji (G) owszem znajdzie się bardzo ładna z dynamicznym silnikiem 1,8 16V lub 2,0 16V. Możesz też poszukać większej vectry B 1,8 16V 2,0 16V 2,5 V6
Volvo V90 Cross Country w zimie Volvo V90 Cross Country powstał, by stawić czoło trudnym warunkom drogowym i pokonywać oblodzone i zaśnieżone szosy. Do tego miał być duży i komfortowy. Trzeba przyznać, że udał im się ten zabieg! Sami Szwedzi przyznają, ...
Co nam mówią oznaczenia reflektorów, przednich i tylnych lamp? Przednie lampy w samochodach i tylne mają wybite na kloszach lub obudowie reflektorów znormalizowane kombinacje liter i cyfr. Są to ważne informacje które mówią nam o przeznaczeniu produktu oraz jego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.