Samochód do 10000zł

15 Maj 2016, 14:01

Witam.Chciałbym kupić samochód.Budżet jaki posiadam to 10000zł wiadomo patrzę koło 11000zł bo zawsze można coś utargować.Jestem z województwa Podlaskiego-Białystok,ale również rozważam opcję zakupu samochodu w województwie Mazowieckim-bliżej Podlasia i Warszawy.Samochód będzie używany w mieście jak i trasie.Codziennie na pewno 100km lub więcej.Wyposażenie to na pewno klimatyzacja (chciałbym automatyczną),dodatkowe wyposażenie typu elektryczne szyby,lusterka itp. mile widziane,musi być 5 drzwiowy.Silnik maksymalnie 1.8.Benzyna lub benzyna+lpg.Z samochodów nad którymi myślałem to:
Ford Mondeo mk3 1.8
Opel Vectra C 1.8
Seat Leon 1.6/1.8
Seat Toledo 1.6/1.8
Audi a3
VW Golf IV
Co w tym budżecie dostanę?Proszę również o inne propozycje które mógłbym rozważyć.
Piotrr
Nowicjusz

Auto: Opel Astra F
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

15 Maj 2016, 14:21

Vectra nie w tej kasie. Toledo Leon spoko znjadziesz, lepiej juz 1.8. Wszystkie z tych auto bede palic około 10l. Rozumiem ze rozwazasz z gazem lub montaż w przyszlości?
piacho18
Nowicjusz

Auto: Opel Vectra B
Silnik: 1.6 101KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2000

15 Maj 2016, 14:54

Tak rozważam zakup samochodu z lpg lub założę sam.
Piotrr
Nowicjusz

18 Maj 2016, 21:02

Witam.Znalazłem takie ogłoszenie
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co myślicie?Dzwoniłem.Akurat był w Niemczech bo pojechali po samochody.Powiedzieli że sprowadzają auta z Niemiec w całości bezwypadkowe ciekawe ile w tym prawdy.W sobotę jadę oglądać.Spokojnie mogę do 10000zł zejść?Na miejscu udostępniają miernik lakieru,ale chyba i tak wezmę swój.Wyposażenie jak dla mnie super.Silnik bez problemu się gazuje?
Piotrr
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczny wyjazd z małym dzieckiem
    Lipiec i sierpień to okres nasilenia wypadków drogowych z udziałem dzieci, które najczęściej uczestniczą w tych zdarzeniach jako pasażerowie samochodów, a więc wskutek błędów dorosłych. Za kierownicą ...