REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
skoro Ci się tu nie podoba to po co się zarejestrowałeś? Jak jesteś taki mądry wręcz wszechwiedzący to zaproponuj coś konstruktywnego a nie tylko krytyka. Krytykować to potrafi każdy. Po przeczytaniu twoich żenujących wypowiedzi zrobiło mi się słabo. Nie podoba ci się forum to sobie zmienił a nie wprowadzaj w błąd ludzi, którzy szukają tutaj pomocyPawelec88 napisał(a):BUAHAHA!!! Strata czasu na czytanie takich bzdur.
Dlatego ja nigdy nie utworzyłem postu żeby "znający się na rzeczy" doradzali mi co mam kupić bo to strata czasu i nerwów. Takich znających się na rzeczy jest pełno w tym kraju a potem pokazują w turbo kamerze jak ludzie naiwni płaczą bo dali się namówić.
Jak można mieć czelność wrzucić linki do ogłoszeń starych gratów i jeszcze przekonywać że to dobry wybór i że igła HAHAHA.
VW Bora - wiejski tuning z czerwonym lewarkiem zmiany biegów no ŻAL w dodatku 104 tyś km HAHA, oczywiście komis czyli oszustwo.
BMW nie no nie mogę czy ludzie mają za małe monitorki czy za słabe okularki że ten przeżytek polecają którym wstyd wyjechać na pole.
Honda z fotelami jak u babci haha i zdjęciem zrobionym obok komórki haha to już te taczki w tle fajniej wyglądają
Oba Audi no po prostu piękne, piękne jak ta szopa w tle. Krowi placek ładniej wygląda niż to coś.
Betona to dla mnie przedłużenie swojego wacka tzw metoda na wydłużenie czegoś co już jest czyli astry g hatchback.
Kolego założycielu posta proponuję żebyś przeglądał ogłoszenia sam i oglądał na żywo bo wruzcanie linków i czekanie na opinie ludzi którzy groszem nie śmierdzą i zachwalają coś co wygląda jak podarte skarpetki w sandałach to szkoda czasu i wzroku