Samochod do 10k

09 Cze 2010, 16:56

Siemka chcialbym sobie kupic samochod do 10 tys z wmiare dobrym silnikiem malym spalaniem i fajnym wygladem (sportowym) mam zamiar jezdzic do szkoly najbardziej podoba mi sie audi a3 i golf 4
zastanawialem sie nad:
Audi a3
Honda Civic
Golf 3 lub 4 tylko nie wiem dokladnie po ile stoja 4
peugeot 206
prosil bym o doradzenie czy oplaca mi sie kupic ktorys z tych co wymienilem czy jakis inny
jezeli inny to prosze o podanie jaki
olsz
Nowicjusz

Miejscowość: Podkarpacia

09 Cze 2010, 17:47

siema. Do 10 kola raczej dobrego golfa 4 lub a3 nie znajdziesz,sa to dobre auta ale za pozadny egzemplaz trzeba zaplacic troche wiecej. Honda civic jest ok np taki hatchback
:arrow: [link do oferty na Allegro wygasł]
lub civic w coupe
Golfik mk3 tez jest ok (np jakis gti) ale z kapitalem jaki posiadasz na twoim miejscu wybralbym cos innego.Peugeot 206 :?: hmm...jak bys chcial autem troszke poszalec to go nie polecam bo poprostu jest leciwy. A jesli chcialbys cos naprawde fajnego i solidnego,smialo moge Ci polecic BMW. Wiem ze wiekszosc ludzi wiaze ta marke z jakimis glupimi stereotypami i mieszaja to marke z blotem ale to dlatego ze nigdy nie jezdzili dobra e36. Polecam ci 318is,niestarzejacy sie,sportowy wyglad,wlasciwosci jezdne to jest bajka,dobre osiagi,spalanie...troszeczke wiecej niz zwykly silnik 1.6benz. :wink: Trudno jest znalezc dobra sztuke ale jak bedziesz mial taka mozliwosc to sie przejedz i pomysl :cool:
Przygladowy "is"
najlepiej to brac jakas oryginalna,bez agrotuningu.Pozdro
jumpero
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chelm/Londyn

18 Cze 2010, 12:54

Co do hondy civic to wybral bym hathback bo jest mniejszy bmw podoba mi sie ale zapewne duzo pali i prawdopodobnie sa drogie czesci zamienne i troszke za duza takze bmka odpada
mam zamiar jedzic samochodem do szkoly wiec chcialbym zeby byl wmiare oszczedny ladny i szybki tyle ze te co mi sie podobaja to kosztuja po wyzej 10k .
olsz
Nowicjusz

Miejscowość: Podkarpacia