Samochód do 10tyś śląsk

24 Sie 2020, 14:11

Część potrzebuję kupić pierwsze auto do 10 tysięcy, problem jest taki, że w ogóle nie znam się na autach, myślałem czy nie podrzucilibyście mi jakiś ciekawych ofert ze śląska (najlepiej z okolic dąbrowy, katowic) , a jakby mi się coś spodobało to podjechałbym na miejsce z mechanikiem.

Dodam jeszcze, że w tygodniu dojeżdżał bym nim do pracy 32km razem w obie strony, plus jakieś wypady w weekendy.

Pozdrawiam
muskelon
Obserwowany

24 Sie 2020, 14:26

Przy takim przebiegu nawet jak w co drugi weekend zrobisz jakieś 200km to ja proponuję benzynę lub LPG.

Napisz jeszcze czy tym autem będzie jeździł sam czy z rodziną (ile osób) na te wypady bo do dosyć ważne w wyborze modelu. Chodzi o dopasowanie wielkości tak żeby było wygodnie :)
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

24 Sie 2020, 14:47

Oczywiście, raczej nie mam nic przeciwko temu co napisałeś :)

będę jeździł głównie sam, czasami z dziewczyną.
muskelon
Obserwowany

24 Sie 2020, 15:56

Zerknij:
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? - stoi u mnie w mieście i pare razy go widywałem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cyfrowa asystentka o imieniu Alexa dla Lexusa i Toyoty
    Samochody marek Toyota i Lexus zyskają możliwość sterowania głosem dzięki wykorzystaniu cyfrowej asystentki o imieniu Alexa, opracowanej przez Amazon – tak postanowił japoński koncern, do którego należą obie ...