Samochód do 11 tyś

24 Paź 2010, 18:36

Witam jestem nowy na forum :razz: Niedawno zdałem prawko, mam 19 lat i po zimie chciałbym kupić swój pierwszy samochód. Trafiłem na wasze forum, trochę przeszukałem jednak postanowiłem założyć osobny temat, bo wiadomo nie każdy w danej cenie szuka tego samego.
Mi zależy na tym aby samochód był w miarę bezawaryjny (jako że nie mam stałych dochodów jeszcze), nie był starej daty i nie miał wielkiego przebiegu :wink: Oczywiście dobrze by było gdyby był wygodny i miał klimę.
Właściwie jeszcze nie mam swojego typu, więc chętnie poczytam Waszych propozycji:)
22november
Nowicjusz

Miejscowość: Bełchatów

24 Paź 2010, 18:38

Nie masz swojego typu? trudno będzie ci coś doradzić, a moze bardziej sprecyzuj czego oczekujesz, jakie ci sie podobają?
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

24 Paź 2010, 19:31

Może inaczej: nie specjalnie podobają mi się auta z segmentu A, wolałbym coś trochę większego, najlepiej sedan chociaż inne też obejrzę. Może astra, może prelude, civic, mazda 323, corsa - uczciwie muszę przyznać że nie bardzo wiem jakie auto uda się kupić w dobrym stanie za 11tys dlatego nie wiem konkretnie za czym się rozglądać.

Aha może jeszcze Laguna tylko tutaj to będzie chyba większy przebieg za tą kase.
22november
Nowicjusz

Miejscowość: Bełchatów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tarcze hamulcowe zabezpieczone przed korozją
    Żeliwa są obecnie najpopularniejszym materiałem stosowanym do produkcji tarcz hamulcowych. Decyduje o tym stosunkowo prosta technologia odlewania, dobre właściwości termiczne i łatwa obróbka. Niestety, jak większość ...