Samochód do 12 tyś

12 Lut 2014, 21:58

Witam, szukam samochdou do 12 tyś, który będzie, dynamiczny, bezawaryjny, kompaktowy, zwrotny oraz nieźle wyposażony :), moje typy to:

-Toyota Yaris TS Sport (mój faworyt)
-Honda Civic VII gen
-Seat Ibiza
-Audi A3

czekam na wypowiedzi, oraz znalazłem ciekawą ofertę Toyoty
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
możecie po zdjęciach ocenić czy auto jest warte obejrzenia?

pozdrawiam
Gotcha91
Nowicjusz

Auto: Citroen AX

12 Lut 2014, 22:05

Kompaktowy- Seat Ibiza i Yaris przecież to się wyklucza.. Generalnie możesz poszukać A3 albo Golfa 1.8T i to będzie dość fajnie jechało ale za to w środku i na zewnątrz nuda. Ja zaproponuje MG ZR :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

12 Lut 2014, 22:10

Może trochę przesadziłem, ale chodzi mi mniej więcej o tego typu auta gabarytowo co napisałem :) , co do golfa to nie, ogólnie jakoś VW (może poza polo), BMW mnie nie interesują, najbardziej preferuje marki japońskie, ale jak by się trafiła ciekawa A3 to czemu nie :)
Gotcha91
Nowicjusz

12 Lut 2014, 22:13

A MG ZR? To jest na podzespołach Rovera. Jeszcze zobacz na Mitsubishi Colt.
Koniu
Forumowicz VIP

12 Lut 2014, 22:24

Ten MG bardzo fajny :D, tylko ciekawe jak z awaryjnością? i dlaczego takie tanie jak na swój wiek, wyposażenie itp?
Gotcha91
Nowicjusz

12 Lut 2014, 22:27

Tanie ponieważ są stereotypy na temat awaryjności co jest nieprawda. Części tanie, jedyny problem może być z częściami blacharskimi ale wtedy warto szukać anglikow bo jest trochę sprowadzanych do polski.
Koniu
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Sports 800 - legenda modelu
    Toyota Sports 800 to pierwszy sportowy samochód firmy Toyota i pierwszy na świecie kabriolet z dachem typu Targa. Eksperymentalny prototyp Toyota Sports 800 Gas Turbine Hybrid był także zapowiedzią bijącego dziś rekordy ...

12 Lut 2014, 22:40

Aha, dzięki za propozycję tego samochodu bo bardzo fajny :), mam jeszcze prośbę mógłbyś zajrzeć do aukcji która podałem w 1 poście, i napisać co o tym egzemplarzu sądzisz? :P
Gotcha91
Nowicjusz