loudlife23 napisał(a):Wszyscy namawiają mnie na diesla, więc tak się nastawiłem.
Niech zgadnę, wujek, kolega z podwórka którzy jeżdżą Passkiem/Golfem w TDI-ku? Pod LPG.. Zobacz Mazdę 6 2.0 LPG liczy się na pół tzn.. pali 12 litrów to wychodzi jakby pali 6 litrów benzyny. Najlepszą opcją będzie jeśli dostaniesz 150l benzyny a jak się skończy to będziesz jeździł na gazie.
Dokładnie to ojciec, który jeździ koparko-ładowarką, własną. I szwagier, który ma Fabię. Marzy mi się Mazda 3. Co do Mazdy 6 2.0 poczytam i obejrzę. Dzięki wielkie za pomoc, gdyby Ci coś jeszcze wpadło do głowy, to pisz
Night Power Grand Prix 2012 - Olsztyn W Sobotę 26 maja Olsztyn zamienił się w nocną stolicę streetracingu. Kilkadziesiąt aut z kilkusetkonnymi silnikami ścigało się na ulicy Lubelskiej w Olsztynie obok Makro. Na NIGHT POWER Grand Prix chyba nikt się nie nudził. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.