Witam , nie dawno sprzedałem swoją ibizke 2 i jestem na kupnie nowego samochodu , zastanawiam sie nad focusem , ibiza III i chcialem was co o tym myslicie? Czy macie jakies inne propozycje. Auto nie powinno za duzo palic.. zeby sie mieścilo max w 7l (diesel) żeby było ładne stylistycznie zewnatrz jak i wewnątrz... Silnik tak ze 100km.
Najpopularniejsze crossovery w Polsce – styczeń 2017 W pierwszym miesiącu 2017 roku rynek nowych samochodów odnotował kolejne wzrosty. Sprzedaż na poziomie przekraczającym 41 tys. sztuk oznacza, że był to najlepszy styczeń od 10 lat. Popyt generowany jest głównie ...
Jak wydłużyć żywotność baterii w samochodzie hybrydowym? W porównaniu do analogicznego okresu zeszłego roku, w trzech pierwszych kwartałach 2023 r. nastąpił wzrost rejestracji samochodów z napędem hybrydowym o 26,6%. Istnieją istotne aspekty związane z użytkowaniem ...
Focus (diesel) z silnikiem 1.9 ile bedzie pali mniej wiecej? Bo tyle różnych opini sie naczytalem ze sam juz nie wiem. Coraz bardziej zastanawiam sie nad stilo.. tylko jednak nad wersja 4/5 drzwiowa.. a ona wydaje sie hm taka ,,rodzinna''
W mieście jestem tylko w weekendy. A moglibyście napisać coś wiecej o tym stilo ? Bo szczerze mówiąć wczesniej nie brałem fiaów pod uwage ale ten stilo nawet mi sie spodobał. Jak z jego awaryjnością ? ceny czesci, karoseria , spalanie ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.