Witam wszystkich , jako że to mój pierwszy post wartałoby sie przywitać
Zacznę od tego : 2 lata temu mój mąż kupił samochód BMW e36 1993r.[sprowadzony] wybór okazał sie bardzo nieudany bo do samochodu dolożyliśmy około 15 tys ,żeby to wogóle mogło poruszać sie po drodze - wiadomo facet jak facet poleciał na ładny wygląd . Ja teraz smieje sie ,że nasza BMKA to 60 letnia kobieta po operacjach plastycznych . No nic , udało nam sie ją sprzedać [za 7 tyś :/] Mąż dał mi pełne pole do popisu i powiedział ,że teraz ja wybieram samochód i on w to nie bedzie ingerował a ja chce mu pokazać ,że potrafie to zrobić i wybiore o niebo lepszy samochód . Chodzi o to żeby mało palił , prezentował sie nie najgorzej i przez kilka ładnych lat nie trzeba było w niego zbyt wiele inwestować. Samochód do 15.000 . Ja mam takie propozycje , mowcie szczerze który wybór najlepszy.
[link do oferty na Allegro wygasł]
ku temu sie skłaniam najbardziej ale nie chce niczego sugerować
Dobry rocznik , auto fajnie sie prezentuje , słyszałam ,że najlepiej kupowć od japońców lub żabojadów.
Tutaj FIAT [ford g*** wort a fiat jego brat ] może ktoś sie wypowie kto ma Palio weekend, dobry rocznik 2004 .
A tutaj seacik , kto ma ??? Prosze o wypowiedz
No to na tyle , może macie jakieś inne propozycje , napiszcie co o tym wszystkim myślicie
a i jeszcze Fabia[ mieszkam przy granicy czeskiej wiec czesci byłyby tanie]