Hej. Szukam jakiegoś auta, byłoby to moje 3 (tak zaznaczam, że jakieś doświadczenie z autami już mam). Na furkę mam okrągłe 15 tyś.
Mam 23 lata, jestem facetem. Mieszkam w mieście mającym 125tyś mieszkańców. Do pracy na chwile obecną mam koło 4-5km + jakaś jazda czasem po mieście, niekiedy dojazdy do sklepu, jakieś tripy po za miasto + wakacje. Myślę, że moje przebiegi roczne będą rzędu 8 - 12 tyś km. Szukam czegoś w benzynie oczywiście, czegoś od 1.6 do 2.0. Nie ukrywam, że lubię jak coś jest ładne w środku i na zewnątrz. Ma kilka fajnych bajerów, na pewno komputer pokazujący spalanie/zasięg itp., elektryka pełna (lusterka, szyby), fajne byłby składane lusterka - bardzo przydatne na parkingu w miejscu mojego zamieszkania. Raczej lubie duże auta - teraz jeżdżę focusem mk1, wiem nie można tego o nim powiedzieć, że jest duży, raczej wolałbym coś większego
![Uśmiechnięty :)]()
Myślałem nad Peugeot'em 407, w wersji troszkę bogatszej niż bida edyszyn (czytaj brak chromów z zewnątrz i korby z tyłu). Raczej liczę się ze spalaniem w mieście rzędu 8 - 12l. Mój focus pali mi 10l
Także luzik. Patrze na oferty na olx, allegro, ciężko o fajny egzemplarz Peugota, a gdy coś w trafi się fajnego, to mega, mega daleko, a dymać po auto 500-600km to też mi się nie uśmiecha - muszę być wytrwały
Może polecicie mi coś, co wpadnie mi w oko? Passaty, BMW raczej odpadają