20 Lip 2010, 15:45
Jeśli chodzi o stilo to silnik JTD zbiera raczej same pochwały,generalnie z fiatami to jest tak ,że tu cos sie urwie tam odleci a tam powyciera,jednak stilo jest warte uwagi, raczej dobre wyposażenie większości egzemplarzy i przystępna cena zakupu jak za takie auto.Jeśli jesteś wysoki to w ibizie będzie ci raczej niewygodnie, to samo jeśli chodzi o almerę, no i faktycznie były tam jakieś problemy z korozją,(chyba tylna klapa wokół szyby).Jeśli chodzi o zawieszenie to na polskie drogi jeszcze nikt nic nie wymyślił, w każdym aucie co rok trzeba coś wymienić, rzecz w tym żeby remont zawieszenia nie był liczony w tysiącach pln, tak jak w passatach i niektórych audi. Myślę ,że powinieneś nieco bliżej przyjżeć się maździe 323,sam taką bardzo chciałem kupić ale jest jeden problem, 99% 323 jest sprowadzone z zagranicy więc albo przebieg 300000, albo po jakiejś tam stłuczce, ja szukałem mazdy 4 miesiące i nie znalazłem,kupiłem inne auto.Aha no i jeszcze to: "szukam auta ekonomicznego i żwawego", no to raczej albo jedno albo drugie.