Samochód do 15000 zł

30 Wrz 2007, 20:04

Podstawowe pytanie to nie wiem czy szukać czegos odrazu w dislu czy w gazie ale jak co to sekwencyjnym. Silnik coś koło 1.6 czyli żeby mało palił i ogólnie najlepiej bezawaryjny. To ma być zakup który ma służyć troche czasu. Z góry dzięki za pomoc.
Tomislav
Nowicjusz

04 Paź 2007, 20:43

Toyota Carina II bardzo ładne i tanie autko, świetnie się prezentuje. Jeżeli zależy ci na trwałości silnika to polecam diesla, jeżeli zaś zależy ci na oszczędności to polecam LPG.
Lensky
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

10 Paź 2007, 18:54

Nie chodziło mi o auto za 1,5 tys zł tylko za 15 tys zł
Tomislav
Nowicjusz

11 Paź 2007, 21:39

chcialbym sie dowiedziec jakie dodatkowe oplaty mnie czekaja nie liczac ceny zakupu przy kupnie samochodu powyzej pojemnosci 2 litry kupionym na polskich rejestracji a sprowadzonym niezarejestrowanym?
dorociak90
Nowicjusz

11 Paź 2007, 21:43

cena samochodu wynosi ok 15 tys zł.
dorociak90
Nowicjusz

12 Paź 2007, 13:49

NIezarejstrowanie ok 2 tys zl
Zarejstrowany- zalezy czy jest ubezpiecznie czy nie. Jesli tak to 200 zl niecale
Bigstar
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lamborghini Miura P400 Roadster
    Miura Roadster to kolejny rarytas w świecie sportowych kabrioletów. Włosi nigdy nie wprowadzili do produkcji wariantu cabrio swojej ikony – uznawanej przez niektórych za pierwszy supersamochód w ...
    Zabici bez pasów - zapinajcie pasy w samochodzie!
    Aż połowa ofiar śmiertelnych na autostradach w Austrii, a ponad 60% w Belgii nie miało zapiętych pasów w momencie wypadku(1). Pasy bezpieczeństwa są efektywnym elementem dającym kierowcy i pasażerom bezpieczeństwo ...