do pracy z Trzebnicy do Wro mam 33 km w jedną stronę więc 66km w 2 strony x 21 dni roboczych wychodzi prawie 1400 km. Po mieście ok 600 więc jest 2k. A nic większego na chwilę obecna nie potrzebuję, a COLT wydaje mi sie interesującą opcją.
Poczyt5ałem różnych opinie nt. mitsubischi i nastąpiły mnie wątpliwości czy aby na pewno to auto czy może Hondce Civic albo Corolle Z jednej strony podoba mi się stylistyka i klima półautomatyczna a z drugiej obawiam się drogich napraw. Wiem wiem że marudzę, ale chyba nie umiem się zdecydować....
Czym i jak będziemy jeździć za 10 lat? Autonomiczna motoryzacja jutra Trudno przewidzieć, co się wydarzy w świecie motoryzacji, gdy każdy rok przynosi rewolucyjne zmiany. Największe światowe koncerny samochodowe intensywnie pracują nad rozwojem autonomicznych pojazdów. Już w przyszłym ...
Wymóg opon zimowych lub całorocznych w Europie Już w 29 państwach Europy wprowadzony jest zakaz jazdy na oponach letnich w tym okresie roku, a przepisy jasno precyzują okres lub warunki ich użytkowania. W 16 krajach są to konkretne daty kalendarzowe (Bułgaria, Czechy, ...
Bo 1.4 sam w sobie jest porażką, dużo pali, nie jedzie kompletnie i jeszcze awaryjny. 1.6 nadaje się do Polo/Ibizy, w większych to porażka, nie dość że muł to jeszcze bardzo dużo pali.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.