Wybaczcie że powielam temat, ale zweryfikowałem swoje poglądy. Postanowiłem zwiększyć budżet na samochód do 16- max 18k i kupić coś nowszego niż pchać się w "stare trupy" do których będę musiał dokładać. Spodobał mi się Hyundai i30 ale to troszkę wyższa półka cenowa. Możecie polecić coś w tym segmencie? Nie musi być to auto które jest marzeniem większości polaków (zza zachodniej granicy? Może Kia Ceed, albo jeszcze coś innego?
Wprawdzie rocznikiem nie jeździmy, ale niech będzie na Cee'd/i30 budżet trochę za mały. Może poprzednik Cee'd czyli Cerato? Możesz też poszukać Civa VII, Focusa
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Wymiana opon na zimowe. To trzeba wiedzieć. Kiedy wielkimi krokami nadchodzi zima, każdy kierowca powinien wdrożyć odpowiednie czynności przygotowujące do tej szczególnej i dosyć wymagającej pory roku. Jednym z elementów, które zobowiązany jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.