REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ady napisał(a):-SAAB 9-3 2.0t -podoba mi się ten samochód i odpowiada mi ten silnik ale niewiele wiem na temat awaryjności i wyposażenia tego samochodu.
Ady napisał(a):-Audi A4 B6 1.8t - podoba mi się chyba najbardziej lecz czytałem na temat zawieszenia w tym samochodzie i troszkę mnie to zraziło.
Ady napisał(a):-Mazda 6 - tutaj nie wiem jakie silniki dobre, czytałem że rdza go bierze a tak ogólnie to dobry samochód.
Ady napisał(a):-BMW E46 323,325 - podoba mi się ten silnik ale czytałem że ciężko znaleźć niezajechany egzemplarz i nie wiem czy jest w moim budżecie.
Ady napisał(a):A co powiecie o Skoda SuperB I, z silnikiem 2.8 V6? Poniżej link do przykładowej.
[link do oferty na Allegro wygasł]
mike1735 napisał(a):i łuszczycę w przyszłości
C klaasa to jeszcze nic, to samo jest w S klasie W220 a to już konkretna klapaLovato34 napisał(a):No dobrze za to w W203 Mercedesie ruda wychodzi po 12 latach użytkowania, klapa tył, drzwi, nadkola itd
Lovato34 napisał(a):Posłuchaj brzmienia na youtube
szybki napisał(a):mój kolega fan boj ałdi przyjechał swoją A5ką 1,8 tsi (którą posiada od nowości i o dziwo jest zadowolony)
szybki napisał(a): "chłopie po co Ci kosmetyki do skór przy takim starym trupku jak pewnie kosztują więcej niż Twoje auto". Co bidula miała powiedzieć