REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Herbaciana napisał(a):od osoby prywatnej, samochód z polskiego salonu
w sumie wszystko jest tutaj nie takHerbaciana napisał(a):Np.: ze wszystkich rozmów, na forum i nie tylko, wynika że unikać sprowadzanych z Niemiec, Danii, za to ze Szwecji ok tzn co do zasady. A Szwajcaria?
Zresztą najchętniej to bym kupiła od osoby prywatnej, samochód z polskiego salonu. Stres duży z tymi niemieckimi, a jak ktoś pisze o samochodzie z Danii, to reakcje są mniej więcej takie:
Herbaciana napisał(a):Np.: ze wszystkich rozmów, na forum i nie tylko, wynika że unikać sprowadzanych z Niemiec, Danii, za to ze Szwecji ok tzn co do zasady. A Szwajcaria?
Zresztą najchętniej to bym kupiła od osoby prywatnej, samochód z polskiego salonu. Stres duży z tymi niemieckimi, a jak ktoś pisze o samochodzie z Danii, to reakcje są mniej więcej takie:.
Herbaciana napisał(a):samochód z polskiego salonu
Herbaciana napisał(a):https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-i ... 885d9b4906
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 885d9b4906.
lasagne napisał(a):Volvo S40 fajne ale uboga wersja, poszukaj jeszcze takiego bo chyba solidniejszy wybór.
andrewb25 napisał(a):ja widzę delikwenta który mówi mi takie farmazony to też reakcja jest taka
w ciągu ostatnich 3 lat sprzedałem 500 samochodów w danii....w każdym przypadku nie było nigdy problemów żadnych z samochodem....ludzie nimi jeżdżą i wracają po następne.
Herbaciana napisał(a):
samochód z polskiego salonu
podaj z 5 argumentów co ci da ten polski salon
Barol napisał(a):1.Ok tylko ta kierownica i przedni zderzak malowany ale nie musi to świadczyć o wypadkowości.
2.Kupiony w salonie po jazdach testowych więc raczej niemal od nowości w jednych rękach a uszkodzenia to dobry argument do zbicia ceny.
szybki napisał(a):Japończyk w Twoim budżecie dla złodzieja jest nic nie wartym złomem.
szybki napisał(a):Japończyk w Twoim budżecie dla złodzieja jest nic nie wartym złomem.
Dokładnie, teraz nawet katalizator można stracić w biały dzień. W końcu decydujesz się na i30 lub s40?durateche napisał(a):Z drugiej strony myśląc w ten sposób to nie kupiłby żadnego samochodu, bo zawsze jest ryzyko kradzieży
delikatna nadinterpretacjaHerbaciana napisał(a):mike wyżej pisze, że auta z Danii też można sprawdzić, a i wskazuje na minus salonów polskich, czyli zajechane flotówki.