REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
quel napisał(a):Dokładnie, teraz nawet katalizator można stracić w biały dzień. W końcu decydujesz się na i30 lub s40?
durateche napisał(a):Czy ja wiem, Hondy Civic 8 nadal kradną
Z drugiej strony myśląc w ten sposób to nie kupiłby żadnego samochodu, bo zawsze jest ryzyko kradzieży,albo ze ktoś Ci go uszkodzi, zawze możesz wykupic autocasco
mike napisał(a):delikatna nadinterpretacja
lasagne napisał(a):W Volvo poszukuj wersji Momentum lub Summum. Po czym poznać najłatwiej to światła przeciwmgielne na zewnątrz a wewnątrz przyciski sterowania radiem i tempomatem na kierownicy. Szkoda tylu pieniędzy na golizne bo to są przydatne i wygodne rzeczy. Podobnie jak z klimatyzacją, po co komu auto bez klimatyzacji...
Herbaciana napisał(a):Samochody z salonów polskich polecane są ze względu na łatwość sprawdzenia ich historii, w kontrze do niemieckich, ale mike wyżej pisze, że auta z Danii też można sprawdzić, a i wskazuje na minus salonów polskich, czyli zajechane flotówki. To dla mnie ważna informacja, teraz to kwestia ważenia ryzyka, lub obeznania z tematem.
5 argumentów poda ci ktoś, kto siedzi w temacie i ma taką opinię, ja przecież jestem tu po wsparcie.
andrewb25 napisał(a):W Twoim budżecie ta Polska historia to może być też bardzo szemrana historia więc to totalnie nie ma znaczenia z jakiego salonu auto,może być i z chińskiego jak będzie w idealnym stanie
Osobiście znam kilka grubszych bryczek które są z polskiego salonu i robią po 50-70 tys /rocznie i są regularnie cofane o 40-50 tys przed każdym przeglądem. ...ot będzie później bryka prezesa który jeździł tylko sporadycznie a furę kupił żeby koszty zrobić i trzymać w garażu ...taka to ta polska historia.
quel napisał(a):Z takim podejściem najlepiej nie kupować nic
Często po prostu widać czy auto jest ok i jaki stosunek ma do niego sam właściciel, od razu widać czy chce się pozbyć problemu.. Rynek jest nieważny.
mike napisał(a):Przód po dzwonie, składany przez znanych mechaników Charles - Wonder - Bochelli
Herbaciana napisał(a):. Mętlik mam spory, ale też dobrze obgadać różne sprawy.
krzywo złożony przód (maska, błotniki)Herbaciana napisał(a):A gdzie to widać, że po dzwonie?
wszyscy trzej są niewidomi (Charles najbardziej, bo nie żyje)Herbaciana napisał(a):O co chodzi z C-W-B
.szybki napisał(a):No i tak kombinuj jak się nie znasz na autach.