REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Herbaciana napisał(a):chciałabym kupić taki, że wsiadam i jadę, nie muszę inwestować czasu i kasy na naprawy zanim zacznę używać
Herbaciana napisał(a):Ważne dla mnie jest szacowanie rocznego ubezpieczenia, koszty napraw, bo te 20 tysi to i tak musiałam ostro oszczędzać.
Barol napisał(a):To daruj sobie Volvo bo jak przyjdzie Ci jakiś serwis to tanio nie będzie a jeszcze masz zamiar oszczędzać na ubezpieczeniu..
Herbaciana napisał(a):Rzuciłam na szybko okiem na hyundai, powiem ci, że jest o czym myśleć. Czy unikać jakiejś konkretnej generacji, mocy silnika?
Herbaciana napisał(a):Seaty leon jest trzydrzwiowy, z tego co widzę w wyszukiwarce grafiki, ale po pracy przejrzę dokładnie, czy są też 5-drzwiowe.
Herbaciana napisał(a):Zdaję sobie sprawę, że takie volviaki są droższe w utrzymaniu, niż skoda, ale tak naprawdę ne wiem, jaka to jest różnica. 2x więcej? 7?
Herbaciana napisał(a):No więc nie wiem, czemu, ale cytowanie mi nie działa. Może coś źle klikam, ale klikam tak i siak i nic, wyskakuje mi pusty formularz odpowiedzi.
Herbaciana napisał(a):A co myślicie o usłudze sprawdzania samochodu, łącznie z historią? bo mam wrażenie, że jak kto taki zielony, jak ja, to może byłoby to rozsądne?
durateche napisał(a):Do 20 tys. zerknij jeszcze na civica 8, 1.8 140 - bezawaryjna jednostka, tylko zawieszenie jest dosyć twarde, musiałabyś się przejechać i sprawdzić czy Ci to odpowiada
Invi napisał(a):Najpierw zaznaczasz fragment, który chcesz zacytować a dopiero później przycisk.
.durateche napisał(a):Do 20 tys. zerknij jeszcze na civica 8, 1.8 140 - bezawaryjna jednostka, tylko zawieszenie jest dosyć twarde, musiałabyś się przejechać i sprawdzić czy Ci to odpowiada
Invi napisał(a):Jeśli nie masz pojęcia o motoryzacji i nie znasz nikogo kto takowe posiada to w sumie najbardziej sensowna opcja. Tylko pamiętaj, że jednak kilka stówek to kosztuje i żeby nie okazało się, że budżet na auto mocno na tym ucierpi
Herbaciana napisał(a):Myślę, że jak znajdę ogłoszenia, które pasują po rozmowie tu z wami, to warto też poprosić o przyjrzenie się samochodowi, jest tu odpowiedni dział. Dobrze myślę?