Przede wszystkim witam na forum.
Jako, ze prawo jazdy dostane do reki dopiero w lipcu, wiec mozna mnie uznac za niedoswiadczonego kierowce :p Mimo, ze mamy dopiero listopad, to juz zaczynam sie rozgladac za tym jedynym, ktory kupie w wakacje. Jednak co przejrze oferty na otoMoto, to zmienialem zdanie.
Co mnie interesuje:
- coupe/sport
- benzyna (gas nie wchodzi w gre)
- mala awaryjnosc oraz czesci w dobrej cenie
- fajny design :p
Jeszcze nie mam okreslonego budzetu, mimo wszystko szukam czegos w przedziale cenowym do 20k, to pierwsza opcja.
Do 20k to co zauwazylem ciekawego to Mazda MX3, Hyundai Coupe, Honda Civic, Renault Megane Coupe. Oto lista preferencji, troche czytalem o kazdym z w/w samochodow i raczej sa chwalone poza Renault (faktycznie francuskie samochody sa tak bardzo awaryjne?)
Nie mam zamiaru bawic sie w Tokio Drift i robic wiejskiego tuningu, dlatego samochod sam w sobie powinien byc ladny, to uwaga dla innych propozycji.
Jest jeszcze druga opcja, do 10k. Tutaj szczerze mowiac wybor jest dosc maly, dlatego nie za bardzo wiem, co moglbym kupic.
Jeszcze pytanie co do rejestracji pojazdu, ubezpieczenia go itp itp. Samochod na 99% bedzie uzywany, w takim przypadku jak wyglada zakup go od strony prawnej - wiem tylko tyle, ze trzeba bedzie go przerejestrowac na mnie. Oraz jakie beda tego koszty.
Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi
![Wink ;)]()