SAMOCHOD DO 20tys KONKRETNE AUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 Maj 2009, 21:23

Witam chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o tych autach, ktore byscie wybrali na moim miejscu Cena ok 20tys moze byc gora 22. Jestem młody wiec chce zeby jakos fura sie prezentowała i podobała laska. najlepiej z wyposazenia, skora klima musi byc reszta obojetna. Mam tu kilka samochodw na oku, BMW 3 e46 silnik najlepiej disel 2.0 moze tez byc inny , BMW 5 e39 , audi a6 C5, audi a8, volkswagen passat b5 fl, alfa romeo 166, I co sadzicie o silniku 2,5 tdi w audi volkswagenie

Pozdrawiam
javor666
Nowicjusz

Miejscowość: Osiek

14 Maj 2009, 22:50

Temat poruszany milion razy w Vw oraz audi silnik diesla 2.5 do roku 2003 niewypał maksymalny a 8 zalezy z jakim silnikiem jak myslales o 25 tdi daj spokoj a wogole daj spokoj chyba ze masz portfel gruby . Auto super ale niech cos ........ i wtedy leci kasa . BMW wiadomo te modele dla dresow nie stac cie nae90 wiec ja bym odpuscil , wybral bym fajnego passata 1.9 tdi 130 kucy plus chip :)
greyt
Początkujący

14 Maj 2009, 23:28

Z duszą i charakterem, oraz jak najbardziej "na laski" to wiadoma sprawa że Alfa. Tyle że z motorem 2,4 JTD mniejszego nawet nie bierz, a na dużą benzynówkę nie wiem czy wyrobisz z laniem do niej.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

15 Maj 2009, 17:51

chlopak, po co ci takie "laski"? to są zwykłe blachary, a takie lamusy co muszą na samochód "laski" wyrywać są żałośni, bo nie mają wystarczająco uroku, pfff.
kup se malucha po tuningu to spod remizy poleca za toba
Loosmo
Początkujący

15 Maj 2009, 18:03

Może woli blachary? Jego wybór, takie ma wymagania to nic komu do tego. A pisząc "na laski" myślę że chodziło mu żeby auto było po prostu ładne na którym można oko zawiesić.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

17 Maj 2009, 14:35

Nie mam problemu z wyrwanie laski nawet bez samochodu :) blachary sa po to zeby je ruchac :D:D:D pocieszyc sie troche z młodosci :) Pozdro :D
javor666
Nowicjusz

Miejscowość: Osiek

17 Maj 2009, 17:09

Ja osobiście bym brał Audi A6 C5 ale tylko i wyłącznie z silnikiem 1.9 TDI w 110 lub 130 KM bo 2.5 TDI jest jednostką bardzo awaryjną. pozdr
poldi2311
Nowicjusz

Miejscowość: Stalowa wola

18 Maj 2009, 09:24

haha, to po to sa fora na temat motoryzacji:)
blachara nie jestem, bo szukam kombi dla rodziny ale jakbym nia była to wybrałabym alfe(ponoc zawieszenie kiepski ale..jest tego warta), jest śliczna i nie kojarzy sie az tak tragicznie jak pozostałe samochody ale może własnie ma sie kojarzyc:)
podoba mi sie tez stwierdzenie: ma miec skórę, klima musi byc, reszta obojetna...;)
pozdrawiam i zycze udanych..no własnie przejazdzek?
kinga67
Nowicjusz

Miejscowość: Poznan

18 Maj 2009, 12:45

Nie kojarzy się aż tak tragicznie? To jak się kojarzy?

"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson o Alfie 166

"Pamiętajmy, ALFĘ kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

18 Maj 2009, 15:18

kojarzy się inaczej niż pozostałe modele wymienione przez autora wątku...
alfa jest cudna a wnetrzna robią niesamowite wrażenie, wystarczy spojrzec na zdjecie z ksiażki, spod ktorego wkleiles cytat.
pozdrawiam
kinga67
Nowicjusz

Miejscowość: Poznan