REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a):We Fiacie trzeba zaakceptować jego tandeciarstwo a do silnika 1.4t nie warto dokładać kasy bo zwyczajnie nie jedzie, tzn jedzie ale wcale nie lepiej jak zwykły wolnossak.
Kao napisał(a):Szybki ja to 500tek na codzien po kilka sztuk mam w różnych wersjach, jeżeli porównujesz jedno auto w wersji słabej i mocniejszej to wiadomo że przepaść ale jeżeli porównasz tą mocniejszą do standardu u konkurencji to już wcale nie wychodzi kolorowo, weź np te brawo 1.4t
i z rudą w każdej wersjiKao napisał(a):Golf V... Tu jedynie co to 1.6 jest czymś wartym uwagi chodź przy wyższych przebiegach trzeba się liczyć z poborami oleju.
Froster111 napisał(a):-Golf V
dla powyższych trzech nie wiem jakie są polecane/dobre silniki, chciałbym żeby auto miało przyzwoite osiągi...
Froster111 napisał(a):Kao - co masz na myśli odnośnie tandeciarstwa Fiata? Sprawdzałem dane techniczne tych silników i niby 1.4t 120/150 KM wydają się lepsze, szczerze to właśnie celowałem w ten samochód, czyli według Ciebie najlepiej zakręcić się wokół Focusa albo Megane? Czy masz jeszcze jakieś inne propozycje?
mam Astrę H, ani grama rdzyKao napisał(a):jak i każdym przypadku tu omawianym