Invi napisał(a):Jeśli znajdziesz to ok
Właśnie ciężko coś wy haczyć w dobrym stanie ;/
W okolicy znalazłem takie:
1.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]2.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]3.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Invi napisał(a):Najpierw znajdź jakiegokolwiek benzyniaka a później zastanawiaj się czy wystarczy
Hehe, właśnie widzę jak ciężko jest znaleźć coś w benzynie....przeważnie same diesle... a w okolicy to póki co:
4.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]5.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]6.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]7.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]8.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Invi napisał(a):Niby dlaczego miałoby być awaryjne?
Nie chodzi mi, że jest awaryjne, tylko "awaryjnie" biorę je pod uwagę jeżeli nie znajdę nic ciekawego z laguny albo c5.
![Uśmiechnięty :)]()
I zamiast Bravo bardziej bym się skłaniał do Lanci
![Razz :P]()
Auto wyróżniające się u nas, a to jest +
![Uśmiechnięty :)]()
ALe też w okolicy egzemplarzy tyle co kot napłakał.
9.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]10.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]mAt55 napisał(a):Vectra C/Signum jak najbardziej - 1.8 140 KM Z18XER
Brałem też te auta pod uwagę, ale miałem okazje jechać taką vectrą z LPG i jakoś demon prędkości to to nie jest
![Razz :P]()
Dodatkowo owy egzemplarz był strasznie awaryjny...wiecznie coś tam się psuło. Dlatego mam lekkie obawy co do tego modelu. Nie mniej jednak, przyznać trzeba że fajne wozidło.
mAt55 napisał(a):Skoro patrzysz na Citroena C5 to także Peugeot 407 może Cię zainteresować
407 auto ciekawe, ale czy w miarę bezawaryjne? Znajomy miał ale HDI na full wypasie i też jak szybko kupił tak szybko sprzedał. Wiecznie coś siadało.
Z avensisa chyba zrezygnuję i zamieniłbym go na Mazdę 6. Ale poczytałem i wiem, że rdza rdza i jeszcze raz rdza.
P.S. wrzuciłem trochę swoich propozycji, ale jak znam życie to coś z nimi na pewno będzie nie tak
![Zły :angry:]()
Jakbyście mogli rzucić okiem i się wypowiedzieć, byłbym wdzięczny
![Piwo :piwo:]()