REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):Ja tam nic nie widze na nadkolu
Koniu napisał(a):Niekoniecznie, zobacz że Vectra polecana przeze mnie nie ma oznak rdzy na nadkolach a w Primerze były robione progi a często tylko są na pozór zamazane czymś czarnym
http://otomoto.forumsamochodowe.pl/volkswagen-golf-iii-C35518565.html (przód do poprawek, oryginalny przebieg)
Znowu zabłysnąłeś głupotą stereotypiarzu. Mam Ci zrobić zdjęcia mojej Astry F z 95r którą sprzedałem dawno temu i do dziś jeździ bez rdzy i ma oryginalny lakier? Trochę praktyki i dbania o auto a nie brudzenia rączek we flotowych złomach.AkuQ napisał(a): o czym to świadczy, że nie ma rdzy na nadkolach?Zacznijmy od tego, że rdzy nie widać na zdjęciu, a to różnica. Druga sprawa, że taka vectra to ma drugie albo i trzecie reperaturki, w swoim żywocie
A nawet jak były to co Cię to obchodzi?AkuQ napisał(a):Jeśli prawdziwy to we wnętrzu zapewne urządzane były walki psów skoro fotel taki pogryziony.
Z praktyki wiem że w 80% jak są zapaćkane progi czarnym mazidłem to po prostu są pognite, znam przypadki psikania piani w progi, tektury, szpachla a na to czarny baranek.AkuQ napisał(a):Nissan ma na czarno progi zrobione, bo pewnie były kiedyś zmieniane raz a może już i drugi, bo samochód pełnoletni, o niczym to nie świadczy, a może jak dobrze zakonserwowane było to akurat będą zdrowe?
A toż to bronię mu jechać?AkuQ napisał(a):Kolejny raz-ogląda się na żywo a nie wróży.
Napis total na liczniku świadczy o tym że nikt tam nie grzebał a komu się chce zmieniać licznik w 21 letnim Golfie jak ładnie policzyłeś, zresztą nawet jakby to gdzie znajdzie z takim przebiegiem? Nie mądruj się bo Ci to nie wychodzi.AkuQ napisał(a):Po czym rozpoznałeś że 21 letni golf z gazem ma oryginalny licznik?