REKLAMA
Cześć wszystkim!
Znalazłem się na tym forum bo liczę na pomoc doświadczonych osób, ale od początku
Niestety ale po 7.5 roku wiernej służby moje Volvo V40 prawdopodobnie dokonało żywotu, nie opłaca się inwestować w remont silnika. Mam już na oku kilka modeli i liczę, że będziecie wstanie mi powiedzieć co nieco o tych samochodach(ceny części, awaryjność i ogólnie jakość pojazdu) lub ewentualnie doradzicie mi inne samochody. Zacznę od tego jakie mam wymagania. SUV/kombi, benzyna bez LPG, koniecznie automatyczna skrzynia, mile widziany napęd 4x4(nie koniecznie stały) rocznik od 2007 w górę i dobrze jakby miał hak chociaż nie jest to jakaś wielka konieczność no i budżet jaki chce przeznaczyć to ok 30tyś oraz duży bagażnik(tak aby wózek dziecięcy wszedł) i nie chcę najbiedniejszych opcji wyposażenia
Jak wyżej pisałem mam już na oku jakieś samochody a konkretnie:
Opel Insignia 2.0 220km
Audi a4 Allroad 2.0
Volvo XC70
Volvo XC90
Tam gdzie napisałem wersje silnikową to proszę abyście mi co nieco powiedzieli na temat tych motorów a co do Volvo to nie wiem kompletnie nad jakim silnikiem mógł bym się pochylić. No i ewentualnie jakie inne samochody mogły by pasować?
Pozdrawiam i liczę na pomoc z Waszej strony.