REKLAMA
Witam!
Poszukuję samochodu do 30tyś( lepiej mniej niż więcej ). Moje wymagania: musi to być sedan/hatchback/coupe( generalnie 4/5 miejscowy ), musi palić do 8 litrów w cyklu mieszanym; wtedy obojętnie czy disel, benzyna, czy nawet hybryda( ze szczególną uwagą na miejski ),w grę wchodzą wyłącznie egzemplarze ze skórzaną tapicerką ( najlepiej beżowa, choć nie jest to decydujący argument ), przyznam szczerze, że wolę automat, choć może też być benzyna (automat-disel-benzyna.... benzyna-manual). Będę jeździć głównie po mieście, a raczej po przedmieściach gdzie nie ma korków, do samego centrum będe jeździć dosłownie raz na tydzień, choć nawet w centrum płynnie się poruszam dzięki dobrej komunikacji. Nie chcę jeździć kolejnym audi a6 itp...których jest od groma na drogach, chcę się wyróżniać, samochód ma być w miarę możliwości bezawaryjny, oraz w miarę luksusowy( w standardzie 30 tyś oczywiście ), dobrze, żeby miał napęd 4x4, choć może też być na tył, teraz wymienię marki, które akceptuję: Audi(od biedy), Alfa romeo, BMW, Honda (<3), lexus, mercedes, mazda, saab, z tych wymienionych lubię samochód w stylu limuzyny, bądź sportowym zacięciem. Moje ulubione to jednak Honda, lexus, bmw i mercedes.