REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cr71993 napisał(a):1.Audi A4 b8 (podoba mi się wizualnie, kolega ma i w sumie nie narzeka)
Cr71993 napisał(a):2.Nissan qashqai (podoba mi się wizualnie, lecz słabo z jakością wnętrza wg mnie)
Cr71993 napisał(a):3. Citroen c5 2008r+ (bardzo mi się podoba i ogółem przyjemnie się mi nim jeździło jednak martwię się trwałością)
Cr71993 napisał(a):4. Land Rover Freelander II (również bardzo fajny wizualnie lecz nie miałem nigdy z tą marka styczności)
Cr71993 napisał(a):5. A6 c6 2.4 Benz. (wizualnie ok. Jeździłem dieslem jedynie..)
Cr71993 napisał(a):No, a jeśli chodzi o tego Freenaldera II? Wizualnie naprawdę auto jak dla mnie wygląda spoko. Zdążyłem się zorientować że ten silnik 2.2 jest konstrukcji PSA to chyba nie taki zły prawda? On nie był przypadkiem montowany w Mondeo z lat około 2005? Albo c5tkach tych po 2008 roku?
Cr71993 napisał(a):Całkowicie odpowiednim raczej nie, ale mieszkam na wsi na Podkarpaciu i bardzo często jeżdżę do Rzeszowa. Drogi główne są spoko jednak niekiedy jak mocniej sypnie śniegiem i wstanie wiatr to się już robi problematycznie. Ja wiem... Mówię tak a mam tylnonapedowe bmw. Z tym, że odkąd mam to auto to się tak złożyło że nie było jakichś strasznych zim. Kilka dni w roku to akurat wtedy jeździłem ravka. Stąd właśnie pomysł żeby kupić cos z napędem 4x4 i mieć choć trochę spokoju. Myślałem nad osobowa z napędem 4x4 ale nie wiem czego szukać i czy ma to wgl sens.
no za 35 to pewnie nie ale jakbyś trochę dorzucił i trochę potargowal to jest szansaCr71993 napisał(a):GLK da się kupić za 35 tysiecy?