REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
czeslaw555 napisał(a):popatrz jakie marki aut używają najczęściej inni taksówkarze, Oni jeżdżą takimi autami nie tylko ze względu na mniejszą awaryjność ale po części jakie auto preferuje klient. Wiem jak to brzmi ale bierzcie z Ojcem to też pod uwagę.
karlo89 napisał(a):
Podsumowując pod uwagę obecnie są brane takie samochody jak:
Toyota Avensis II
zlomnik.pl napisał(a):4. Toyota Avensis
O kupię, bo to dobre, Toyota, niezawodne auto. Pominę fakt, że Avensis wygląda jak wiadro od mopa, ale jest przy okazji chyba wykonany z wiadra od mopa. Oj, zmatowiały ksenony. Bywa. Oj, coś kopci. To ten wtrysk D-4 taki dobry i ekologiczny. Coś tam stuka. Nie, to jakieś rzeczy w bagażniku. Oj, zerodował mi blok silnika i rzyga olejem do chłodziwa. To odosobniony przypadek. Ja przecież jestem mądry, kupiłem Toyotę, a ona jest niezawodna, i się nie psuje, halo, Andrzejku? Przyjedziesz tu po mnie bo ten dieselek mój znów nie pali…
karlo89 napisał(a):jako że będzie to drugie auto to też nie będzie ono tak często używane na taxi jak te które jest obecnie.
karlo89 napisał(a):audi A6 początkowy rocznik
karlo89 napisał(a):Lexus czy Infinity w mojej miejscowości nie jest widywane co pewnie przełoży się na jakość napraw przez mechanika
karlo89 napisał(a):Jeśli o mnie chodzi mógłby to być passat b5 fl