21 Cze 2015, 09:50
Witam,
Kwota: 3,5-4 tyś
Miejscowość: Na ten moment sam Szczecin, jak nic się nie uda znaleźć to będzie można się zastanowić nad Poznaniem.
Wymagania: Gaz
Poszukuje samochodu w gazie, prawdę mówiąc nie mam innych wymagań, wiem, że w takiej kwocie szuka się auta nie modelu. Auto służyć będzie do dojazdów do pracy (30 km w jedną stronę) oraz na trasy (rzędu 400-500 km w dwie, góra 4 osoby). Na wszystko mam około 5500 zł, czyli tzw pakiet startowy. W razie potrzeby zarejestruje auto również na współwłaściciela (chętnie przyjmę każdą radę w tym temacie), ponieważ mam 22 lata (23 w Październiku) i ubezpieczalnie będą sobie wołały po 1500 zł.
Nie jest to mój pierwszy samochód, wcześniej miałem Renault Twingo, niestety wpakowałem się na minę i włożyłem w niego masę pieniędzy (wymiana wahaczy, bo były pospawane, tuleje wahaczy, amortyzatorów, wyciekał płyn hamulcowy, czyli hamulce i przewody) tylko po to, żeby ława pod silnikiem okazała się tak przegnita, że nie opłacało się go już ratować (najtańsza ława używana jaką znalazłem to było 500 zł + kw + mechanik), dlatego też szukam auta w Szczecinie, bo tam mam zaufanego mechanika i tym razem nie kupię auta bez uprzedniego sprawdzenia.