Samochód do 4 tys. zł

30 Lis 2008, 23:09

dzieki zaraz sobie popatrze na te golfy
ewa21
Nowicjusz

30 Lis 2008, 23:31

jak bym chciala marca to bym zbierala na takie auto!!! a potrzebuje czyms do pracy i do szkoly dojezdzac i nic wiecej! a ta ibiza jest spoko, nie wiem co w niej jes takiego nie ta, przeciez jest sprowadzona.

Właśnie o to chodzi ze jest sprowadzony, nie znasz wogóle historii tego samochodu, a jeżeli ta Ibiza ma wartość(po opłatach) połowy średniej ceny tego modelu (ok 8k) to nie oszukujmy się ale na 99% więcej by stała u mechanika niż byś nią jeździła, a chyba nie o to Ci chodzi. Voltman chyba ma racje ze do 4k to tylko Golf 2 w dieslu. Ale Golfa znaleźć z dobrym stanie jest cieżko, więc nie śpiesz sie z kupnem naprawdę lepiej poczekać miesiac- dwa z kupnem i dobrze sie rozejżeć niż kupić pochopnie i później załować.
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

30 Lis 2008, 23:54

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

a moze ktos mi powiedziec cos na temat tego auta? podoba mi sie! i zeby sie do szkoły bujać to w zupełnosci starczylo by mi, ale czy one tak naprawde malo pala?
ewa21
Nowicjusz

30 Lis 2008, 23:59

prawy bok malowany więc był na pewno po jakimś zdarzeniu a po za tym podejrzanie niska cena
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa

01 Gru 2008, 08:56

Honda civic 4 generacji np taka. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Moim zdaniem auto będzie dużo lepszym wyborem niż jakies tanie fordy ople lub golfy. Auto jest bardzo dynamiczne a zarazem oszczędne i cechuje się wyższą bezawaryjnością niż konkurenci, oryginalne podzespoły auta są bardzo wytrzymałe. Uwierz mi, że jak się przejedziesz tym autem to napewno nie kupisz golfa 2
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

01 Gru 2008, 09:09

civic dobra propozycja ale ciężko znaleźć egzemplarz w dobrym stanie - kupują młodzi ludzie i robią z nimi różne dziwne rzeczy :) ja dołożyłbym od siebie jeszcze hyundaia accenta -kolega jigsaw z forum miał lub ma takiego i bardzo sobie chwali
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy śnieg - kilka dobrych rad dla kierowców
    Jak pierwsze opady śniegu wpływają na sytuację na drodze? Większość kierowców jeździ wolniej. Dzięki temu na drogach jest mniej ofiar śmiertelnych, natomiast odnotowuje się więcej stłuczek. Przypominamy, jak jeździć ...
    Powrót do przyszłości - Audi museum mobile
    Trzynaście pojazdów studyjnych i prototypów oraz trzy motocykle wyznaczające historię AUDI AG, znalazło się na nowej wystawie w Audi museum mobile w Ingolstadt. Zgodnie z tytułem wystawy "Powrót do przyszłości", ...

01 Gru 2008, 09:32

bbr86 napisał(a):civic dobra propozycja ale ciężko znaleźć egzemplarz w dobrym stanie - kupują młodzi ludzie i robią z nimi różne dziwne rzeczy :) ja dołożyłbym od siebie jeszcze hyundaia accenta -kolega jigsaw z forum miał lub ma takiego i bardzo sobie chwali

Za takie pieniądze można bez większego problemu znaleźć zadbany egzemplarz civica 4 generacji
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

01 Gru 2008, 12:16

NFSU9 napisał(a):Za takie pieniądze można bez większego problemu znaleźć zadbany egzemplarz civica 4 generacji

no ja akurat się z tym nie zgodzę, generalnie trudno jest znaleźć auto używane, które byłoby zadbane - no a civica za 4k :/ jeśli nawet się da to nie bez problemu jak to kolega napisał....
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

04 Gru 2008, 09:25

Za 4 tys. to sobie mozesz kupic w miare dobry rower:D
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie