Samochód do 4 tys. zł

01 Gru 2008, 00:09

dzieki zaraz sobie popatrze na te golfy
ewa21
Nowicjusz

01 Gru 2008, 00:31

jak bym chciala marca to bym zbierala na takie auto!!! a potrzebuje czyms do pracy i do szkoly dojezdzac i nic wiecej! a ta ibiza jest spoko, nie wiem co w niej jes takiego nie ta, przeciez jest sprowadzona.

Właśnie o to chodzi ze jest sprowadzony, nie znasz wogóle historii tego samochodu, a jeżeli ta Ibiza ma wartość(po opłatach) połowy średniej ceny tego modelu (ok 8k) to nie oszukujmy się ale na 99% więcej by stała u mechanika niż byś nią jeździła, a chyba nie o to Ci chodzi. Voltman chyba ma racje ze do 4k to tylko Golf 2 w dieslu. Ale Golfa znaleźć z dobrym stanie jest cieżko, więc nie śpiesz sie z kupnem naprawdę lepiej poczekać miesiac- dwa z kupnem i dobrze sie rozejżeć niż kupić pochopnie i później załować.
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

01 Gru 2008, 00:54

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

a moze ktos mi powiedziec cos na temat tego auta? podoba mi sie! i zeby sie do szkoły bujać to w zupełnosci starczylo by mi, ale czy one tak naprawde malo pala?
ewa21
Nowicjusz

01 Gru 2008, 00:59

prawy bok malowany więc był na pewno po jakimś zdarzeniu a po za tym podejrzanie niska cena
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa

01 Gru 2008, 09:56

Honda civic 4 generacji np taka. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Moim zdaniem auto będzie dużo lepszym wyborem niż jakies tanie fordy ople lub golfy. Auto jest bardzo dynamiczne a zarazem oszczędne i cechuje się wyższą bezawaryjnością niż konkurenci, oryginalne podzespoły auta są bardzo wytrzymałe. Uwierz mi, że jak się przejedziesz tym autem to napewno nie kupisz golfa 2
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

01 Gru 2008, 10:09

civic dobra propozycja ale ciężko znaleźć egzemplarz w dobrym stanie - kupują młodzi ludzie i robią z nimi różne dziwne rzeczy :) ja dołożyłbym od siebie jeszcze hyundaia accenta -kolega jigsaw z forum miał lub ma takiego i bardzo sobie chwali
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

01 Gru 2008, 10:32

bbr86 napisał(a):civic dobra propozycja ale ciężko znaleźć egzemplarz w dobrym stanie - kupują młodzi ludzie i robią z nimi różne dziwne rzeczy :) ja dołożyłbym od siebie jeszcze hyundaia accenta -kolega jigsaw z forum miał lub ma takiego i bardzo sobie chwali

Za takie pieniądze można bez większego problemu znaleźć zadbany egzemplarz civica 4 generacji
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

01 Gru 2008, 13:16

NFSU9 napisał(a):Za takie pieniądze można bez większego problemu znaleźć zadbany egzemplarz civica 4 generacji

no ja akurat się z tym nie zgodzę, generalnie trudno jest znaleźć auto używane, które byłoby zadbane - no a civica za 4k :/ jeśli nawet się da to nie bez problemu jak to kolega napisał....
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

04 Gru 2008, 10:25

Za 4 tys. to sobie mozesz kupic w miare dobry rower:D
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie