ok., wiem, że muszę więcej wydać, ale ściągnę go z niemiec lub austii ..... będzie taniej... proszę o informację dotyczącą silnika i zawieszenia... i czy warty tej ceny?
Strasznie lipne pod względem trwałości silniki. Do tego w razie awarii drogie. 2.0TDI posiada pare wad fabrycznych. 3.0TDI zobacz temat rozrządu w razie "w" koszty liczone w tysiacach. Co do benzyniaka wtrysk bezpośredni.
BMW X3 bardzo fajne autko. 3.0d udany silnik z rozrządem jak zacznie hałasować łańcuch też tanio nie będzie bo jest od strony kabiny, ale rozrząd jest dość żywotny tzn 250tys km spokojnie wytrzyma. Napęd w X3 elektronicznie rozdzielany, ale dość skuteczny. Z wersjami benzynowymi bardzo dobrze wszystkie tolerują LPG. Optymalna jest 2.5 190 kucy. Jednak jest jeden myk negatywny - nie ma miejsca na butle bo nie ma pełnego zapasu. Musiała by byc butla w bagażniku więc wychodzi na to, ze 3.0d to najlepsza opcja w tym aucie. 2.0d niestety troche bardziej problematyczny jak juz to ten 177KM. Automatu nie ma co się bać, zawieszenie też trwałe.
ok., to odpada audi ... a Nissan Qashqai 2.0 tdi z 4x4 cenowo ok., pali ok, 4x4 może nie powala, ale wystarczy... Tak naprawdę to byłam zdecydowana na audi a4 guattro 4x4 lub skode octawie 1,6 tdi 4x4 lub nissan a vw? Subaru odpada miałam
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Lexus - elektryczna przyszłość modeli wyczynowej rodziny "F" Prezes Lexus International Yoshihiro Sawa powiedział w wywiadzie udzielonym brytyjskiemu magazynowi Auto Express podczas Goodwood Festival of Speed, że japońska marka premium wprowadzi do oferty samochody elektryczne, a elektryfikacja ...
Albo 2.0 dci (posiada dpf) albo zdecydowanie tansza benzyna 2.0. Przyjmuje lpg. Tylko te silniki miały "napęd 4x4" dołączany elektronicznie tył.
Audi jest OK w starszych generacjach. Warto szukac quatro z 1.8T lub 1.9TDI w manualu, zeby nie nadziać się na multitronica jak ktos sie nie zna. Wersje allroad bardzo drogie w utrzymaniu.
A Honda CR-V [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Kia Sportage [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.